Changsha SAIYISI Technology Co.Ltd

Alle categorieën

Home > Case&Nieuws

Changsha SAIYISI Technology Co. Ltd beoefent groene ontwikkeling en omarmt een koolstofarm leven

Tijd: 2023-03-08 Hits: 84

Momenteel bevindt de Chinese provincie Hunan zich in een kritieke periode van "beslissend vierde kwartaal, beslissend hele jaar", met een aanzienlijke toename van de elektriciteitsbelasting. Om de piek van de winter op te vangen, maken alle delen van de provincie Hunan volledig gebruik van het marktmechanisme om het piekvermogensverbruik te spreiden en de energiebesparende transformatie te versterken. Onlangs ging Changsha SAIYISI Technology Co. Ltd. naar het Hunan News Network om de maatregelen voor energiebesparing en emissiereductie die in de winterproductie zijn genomen te delen en te pleiten voor een groen kantoor.

In de productiewerkplaats van Changsha SAIYISI Technology Co. Ltd. gebruiken we de stroomvoorziening om deze partij producten die aan de Verenigde Staten worden verkocht in te halen, de last van het elektriciteitsnet te verminderen en de kosten van het stroomverbruik te besparen door de piekstroomverbruik. De heer Liu Tao, de algemeen directeur, zei dat de onderneming netwerkbeheer implementeert. Alleen als er mensen zijn, kan de apparatuur worden geopend en is de werkplaats verantwoordelijk voor het stroomverbruik van de eigen ruimte, om te realiseren dat mensen door de apparatuur gaan. SAIYISI implementeert het nieuwe ontwikkelingsconcept diepgaand, richt zich op de daadwerkelijke productie en richt zich nauw op de vijf ontwikkelingsconcepten van "innovatie, coördinatie, groen, openheid en delen" om het niveau van energieverbruikbeheer en koolstofindexbeheer effectief te verbeteren.


ds

Changsha SAIYISI Technology Co. Ltd. is een hightech onderneming die zich richt op het elektrische besturingssysteem van hoogwerkplatforms, waarbij onderzoek en ontwikkeling, productie, verkoop en service worden geïntegreerd, en intelligente besturingssysteemoplossingen worden geboden voor fabrikanten van hoogwerkplatforms, die onafhankelijk zeer intelligente controllers, en het leveren van een volledig assortiment accessoires en diensten voor leasebedrijven van hoogwerkers. Het professionele technische team creëert geavanceerde, veilige en intelligente producten en de uitstekende teamservice wint de unanieme lof van klanten.

Op dit moment omvatten de producten van het bedrijf onder meer de motorcontroller voor hoogwerkers, de ECU voor voertuigbesturing, de PCU voor bediening van het bovenwerk en de volledige reeks accessoires voor hoogwerkers, met gebruikers over de hele wereld.

Changsha SAIYISI Technology Co. Ltd. zet zich in om werknemers te helpen waarde te realiseren, waarde te creëren voor klanten en waarde bij te dragen aan de samenleving, met als doel eerlijkheid, innovatie, kwaliteit, leven en service voorop.

Gerelateerde producten:

Genie-onderdelen ref. 1256727, gebruikt voor GS1932, GS2032, GS2646, GS3246, GS4047.

https://www.awp-parts.com/Platform-control-box/genie-parts-ref-1256727-used-for-gs1932-gs2032-gs2646-gs3246-gs4047

Skyjack Schaarlift Besturingskast 156879

https://www.awp-parts.com/Platform-control-box/skyjack-scissor-lift-control-box-156879

Geniue Genie 5 Schaarlift ECU 100839 Grondbediening

https://www.awp-parts.com/Ground-control-module/geniue-genie-5-scissor-lift-ecu-100839-ground-control

Changsha SAIYISI Technology Co.Ltd

Adres: Kamer 403,6e gebouw, nr. 169 Renmindong Road, Changsha Economic and Technological Development Zone, Changsha, provincie Hunan, China

Tel: +86 189 3248

E-mail: [e-mail beveiligd]

Mobile: + 86 189 3248 3051

Website: https://www.awp-parts.com


Populaire categorieën