Changsha SAIYISI Technology Co.Ltd

Alle categorieën

Home > Case&Nieuws

's Werelds toonaangevende top 12 hoogwerkerbedrijven 2023 – financiële cijfers, bedrijfsstrategieën, belangrijk nieuws

Tijd: 2023-06-16 Hits: 61

1123_ 副本

Wereldwijd hoogwerkerindustrieoverzicht 2023:

Hoogwerkers (AWP), of bakwagens, vertegenwoordigen mechanische hoogwerkers die worden gebruikt voor het uitvoeren van onderhouds- en bouwactiviteiten in de lucht op verhoogde platforms of hoogten. Het is uitgerust met scharen, verticale en knikarmhoogwerkers, persluchtaansluitingen, elektrisch gereedschap en gespecialiseerde apparatuur, waaronder raamkozijnen en onderbrugunits, voor het heffen van operators. Hoogwerker biedt de machinist verbeterde veiligheid, mobiliteit en flexibiliteit om smalle en uitdagende bouwgebieden te bereiken. Daarom worden ze veel gebruikt voor transport en logistiek, detailhandel, magazijn- en opslagtoepassingen.

Hoe groot is de markt voor hoogwerkplatforms:

· Marktomvangwaarde in 2022:US $ 8.8 miljard

· Omzetprognose voor de sector in 2028:US $ 13.5 miljard

· Groei percentage:CAGR van 7.18%

· Basisjaar van schatting:2022

· Historische gegevens:2017-2022

· Toekomstige prognoseperiode:2023-2028

Wereldwijde drijvende factoren van de hoogwerkerplatformindustrie en analyse van de toekomstige vraag:

De ontwikkeling van slimme steden en de wijdverbreide adoptie van het apparaat voor het uitvoeren van onderhoudsactiviteiten van de bestaande infrastructuur behoren tot de belangrijkste factoren die de markt voor hoogwerkers stimuleren. Bovendien fungeert de toenemende focus van talrijke bouworganisaties op het verbeteren van de veiligheid van werknemers en operators tijdens het uitvoeren van toezichtacties als een andere belangrijke groeibevorderende factor. Afgezien hiervan stimuleert de toenemende beschikbaarheid van verhuurdiensten voor het tijdelijk huren van hoogwerkers ook de marktgroei. Bovendien hebben verschillende technologische ontwikkelingen, zoals de integratie van kantelsensoren en automatische zelfcontrole-instrumenten in nieuwe hoogwerkers, een positieve invloed op de wereldmarkt.

Daarnaast stimuleert de toenemende acceptatie van deze geavanceerde systemen, omdat ze realtime waarschuwingen en waarschuwingen aan de operator bieden en de operationele veiligheid van de apparatuur verbeteren, de marktgroei verder. Bovendien gaan de topbedrijven, waaronder Aichi Corporation (Toyota Industries Corporation), Dinolift OY, Haulotte Group (Solem SA), Hunan Sinoboom Intelligent Equipment Co. Ltd., Tadano Ltd., enz., strategische partnerschappen aan om hun consumentenaanbod uit te breiden basis, die ook de wereldmarkt aanstuurt. Daarnaast wordt verwacht dat de bouw van hoogbouw en verschillende infrastructurele ontwikkelingen, vooral in ontwikkelingseconomieën, de markt voor hoogwerkers in de voorspelde periode zullen stimuleren.

Door IMARC Group, de 12 beste hoogwerkerbedrijven ter wereld in 2023:

· Aichi Corporation (Toyota Industries Corporation)

· Dinolift OY

· Haulotte Groep (Solem SA)

· Hunan Sinoboom Intelligent Equipment Co. Ltd

· JLG Industries, Inc. (Oshkosh Corporation)

· LGMG Noord-Amerika Inc.

· Linamar Corporation

· Manitou-groep

· MEC-hoogwerkers

· Tadano Ltd

· Terex Corporation

· Zhejiang Dingli Machinery Co Ltd.

Uittreksel van IMARC Group


Populaire categorieën